NÄLJANE WOLDIK VOLTIDEST VABAKS EHK PAKSUD MYFITNESSIS

4D21B9E1-54F9-4D31-94D2-7AE9EC6F2FF9.JPG

May we present to you - the Fit* Foursome

Brought to you by MyFitness & Wolt.

* Tegelt me pole veel eriti fit, pigem eksleme endiselt seal Fat Foursome kategoorias. See vormisaamine nõuab ikkagi aega ja pühendumust, aga vähemalt oleme teinud ühe sammukese lähemale selleks, et oma saiavormi vähendada.

Saime MyFitnessilt ja Woltilt ülesandeks panna end proovile vähemalt 4 erinevas rühmatreeningus. Kui me päris ausad oleme, siis nt Marleen oli enne seda käinud MyFitnessis ühe korra ja Susann mitte ühtegi korda elus… Nii et see oli meie jaoks midagi täiesti meeliülendavat. Rasmus ja Kertu olid nendest kindlalt sammukese ees oma Myfitnessi liikmelisusega juba uhkeldades. Katses osalesid 4 rühmatrenni, mis kõik olid täiesti erineva iseloomu ja raskusastmega. Suht nagu meie oma iseloomu- ja kaaluerinevusega.

BODYBALANCE

See oli meie esimene ühine rühmatrenn üldse. BodyBalance on justkui mingi kelmikas segu joogast, Tai Chi-st ja mediteerimisest. Alguses tundus ülilihtne ja rahulik, et lihtsalt oled erinevates poosides ja venitad täielikult süvenedes. Aga pärast u 15 minutit said aru, et tegelt teevad kõik keha lihased ikka kogu aeg tööd ja ei ole nii kerge midagi. Trennis kehtib uue aja vanasõna- 15 minutit trenni on petlik.

Tegelikult oli see trenn päris naljakas, sest:

Rasmusel nt täiesti puudub igasugune koordinatsioon ja tasakaalutunnetus. Poiss ei saanud isegi ühel jalal püsti seismisega väga hakkama.

Me ei saanud üldse aru, mis pidi parasjagu olema peab. Niisiis tegime pooli asju valele poole ja vale jalaga üksteisele samaaegselt murelikke pilke heites. Tundub võib-olla lamp asi, aga kui terve saalitäis inimesi seisab paremale poole ja teeb harjutust treeneri ettenäitamisel ning 4 opakat seisavad täpselt vastassuunas samal ajal vahtides nendega tõtt ja üritavad teha nägu, et see pidigi nii olema, siis on see ikka natuke halenaljakas. Pikapeale õppisime vanade kalade pealt märkamatult spikerdama.

Susann sai selles trennis aru, et ta on ikka natuke prullakas küll, kui maas istudes ettepoole venitada lihtsalt ei saanud, sest kõht jäi ette. Sellegipoolest oli see trenn üks tema lemmikutest.

KOKKUVÕTTES meeldis BodyBalance meile väga. See oli selline chill ja mõnus, aga samas oli pärast ikka tunne, et olid vaeva näinud ja võisid endale nt ühe söödava Jaapani hõrgutise Sushi Plazast lubada.

Aaa ja muide kõige lahedam oli see, et viimased 10 minutit sellest trennist oli tegelikult kinnisilmi meditatsioon maheda ja haldjaliku treeneri hääle saatel. Tänks kihvtile treenerile, kes aitas meil rühmatrenni süütuse kaotada!

BRAZIL BUTT LIFT 45

Susanni arvates megatrenn, aga samas võibolla talle lihtsalt meeldivad pepud liiga palju... Marleenile nii väga ei meeldinud, ta eelistab midagi liikuvamat, tantsulisemat ja mängulisemat. Paigalpüsimatu nagu ta on.

Mingit suurt kargamist seal trennis tõesti ei olnud. Pigem ka sellised kohapeal tehtavad rahulikud harjutused, mis tagumikule korralikult vatti annavad. Ilmselt sellepärast on ka trenni kestvuseks ainult 45 minutit. Töö lühiajaline ja intensiivne.

Harjutusteks kasutatakse hantleid, raskusi ning pagana huvitavat kummilinti, millega tuharatele valu anda. Allaandmine rangelt mittesoovituslik, me kõik teame, mis eesmärgiga sinna trenni mindud on.

Peale Brazil Butt Lifti soovitas Wolti äpp millegipärast tellida smuutit. Niisiis otsustasime proovida sellist uut kohta nagu Fair Food Deli. Uus lemmik sai ka leitud - piña colada smuuti!

TREENINGSARI NAINE

Selle trenni puhul oli olukord vastupidine. Susannile ei meeldinud, sest see oli liiga aeroobika-laadne tema jaoks, aga Marleenile just meeldis. Siit moraal - vali endale selline trennisõber, kellele istuvad samas stiilis rühmatrennid VÕI olge just üksteise motivatsiooniks, et proovida vahel ka neid asju, mis teile suure tõenäosusega ei istu. Ükski trenn ei jookse mööda külge alla.

Põhimõtteliselt oligi tegu aeroobika-stiilis trenniga, kus taustaks kõlasid elektroonilise popi ja räpi lood, mille saatel rütmilisi liigutusi tehti. Nimi aga ehmatas Rasmuse nii ära, et ta täiesti keeldus sinna tulemast haha. Kuigi tagantjärgi mõeldes oleks ta vabalt võinud liituda. Kas tuleks teha treeningsari MEES, et mehed end diskrimineerituna ei tunneks? Üleüldse oleks võinud rohkem mehi trennides kohata, shoutout nendele tublidele, kes end naistekampadest häirida ei lase.

Wolt avasta kampaania raames oli NAINE trenn kokku sobitatud rameniga. Sõna “ramen” ei pea meile seletama, sest ilmselt mingi 20% meie kehadest juba moodustab see oivaline lurr. Siinkohal tahaks esile tõsta oma lemmiku - Tokumaru kimchi rameni.

STUDIO X (TOTAL BODY X)

KÕIGE ÄGEDAM TRENN EVER!

Me valisime Studio X treeningsarjast Whole Body X trenni… ja see rokkis meie sokke.

Marleen magas õigel hommikul sisse ja jäi ummikutesse kinni, mispärast karistusena läks üksi järgmine kord teise klubisse ning tõdes, et elevus ei olnud sama, mis teisel kolmel samas trennis.

Tõsiasi on, et iga treener omab teatud käekirja, mis väljendub motiveerimisoskuse, harjutuste juhendamise ja muusika näol. Ta oleks heaga vahetanud rokkmuusika elektroonilise house muusika vastu.

Küll aga tundub, et seda võib nimetada juba hämara ruumi ja flashy valgustusega interjööri poolest ööklubi-jõusaaliks, kus harjutused vahelduvad iga teatud aja tagant nagu klubis DJ mängitavad laulud.

Studio X käis kokku Wolt äppis gyozadega. Need on meil juba ammused lemmikud ja meie valikuks osutuvad gyozade tellimisel peaaegu alati Tokumaru kana gyozad vürtsika seesamikastmega! See on lihtsalt nii-hitt toode. Kahju, et neid ainult viiekaupa müüakse.

Kui fit-lifestyle tõmbab sind, siis proovi kindlasti Raba! kausse. Susannile meeldivad need nii väga, et tellib neid tihtipeale ka voodisse. Kulleriga tellimiseks on kausid parim valik, sest need ei lähe laiali, need ei lähe külmaks ning neid on mug…

Kui fit-lifestyle tõmbab sind, siis proovi kindlasti Raba! kausse. Susannile meeldivad need nii väga, et tellib neid tihtipeale ka voodisse. Kulleriga tellimiseks on kausid parim valik, sest need ei lähe laiali, need ei lähe külmaks ning neid on mugav süüa kusiganes.

Naljakas tagasi mõelda meie kogu teekonnale läbi nende nelja trenni, sest me vahetasime harjutuste vältel liiga tihti küsivaid pilke üksteise suunas, sest tundsime nagu täielikud enesekindlusest tühjad sardellid, kes on esimest korda iluvõimlemise meistriklassi trennis. Kindel on see, et üheskoos on julgem ja lõbusam end trenni-sardellidena tunda, kambavaim annab motti. Ja tundub, et kogu MyFitnessi trennilist on nagu to do list, kus tahaks päev päeva haaval linnukesi tõmmata.

Trennimaailmas sees olles tõdesime, et igaks päevaks on olemas teatud trenn. Energia ülejääkidega leia endale täiesti tühjaks imev ja viimse piirini viiv tempokas trenn. Stressirohke päeva maharahunemise perioodi sobib aga saatma üks kehale ja vaimule mõeldud unelev trenn. Popid trennid täituvad kiiresti, nii võidki end leida spordisaalist 7 ajal hommikul, sest muul ajal on trenn overcrowded. Motivatsioon tõesti saab alguse väikestest asjadest või sõpradest.

IF WE CAN DO IT, SO CAN YOU!

Silvia Saks