Kokkamine NOKNOK'is
....
Tegime üheskoos restoran NOK NOK’i peakoka, Pensiri Pattanachaengiga valmis kolm erinevat ja parajalt vürtsikat rooga!
..
We learned about Thai cuisine from Pensiri Pattanachaengilt - the chef of restaurant NOK NOK.
....
....
Näljane Nelik on alati olnud selline kamp inimesi, kes tegeleb pigem söömise, kui kokkamisega.
NOK NOK, aga esitas meile väljakutse - ise köögis millegagi hakkama saada?! Ega me siis nii suhkrust kaa tehtud pole, võtsime katsumuse vastu!
..
We have always preferred eating to cooking, but NOK NOK challenged us to make some food completely on our own?! Challenge accepted - we are not made out of sugar! We had tremendeous amounts of fun - see yourself!
....
....
NOK NOK kipub olema selline koht, mis ei ole rahvalt suurt tähelepanu saanud. Kõik on justkui olemas, aga restoran vist lihtsalt ei jää inimestele meelde.
Nüüd on aga uus idee käiku viidud - kokkamine restorani peakoka Pensiri Pattanachaengi juhendamisel.
..
NOK NOK hasn't received much attention from people. They seem to have everything - great food, a good location, a chef from Thailand, but maybe the restaurant is just a little too easily forgettable?
Now, however, they've come up with a fresh new idea - cooking class with the restaurant chef Pensiri Pattanachaeng and friends!
....
....
Tegemist on üritusega, kus üheskoos valmistatakse kolm rooga ning pärast süüakse neid koos pika laua taga. Meil oli väga lõbus ning saime kõigega ilusti hakkama - kokk oli alati meid abistamas, aga üldiselt me väga millegagi hätta ei jäänud. 💪
..
In this class three dishes are cooked together and eaten afterwards at a long table. We had a lot of fun and we managed to do a great job - the chef was always helping us out, but in general, we did a pretty good job.
....
....
VALMISTASIME 3 ROOGA
PEAKOKA JUHENDAMISEL
..
we had 3 dishes to prepare
with the help NOK NOK's chef
....
....
POH PIA TOD
Friteeritud kevadrullid köögiviljadega
..
POH PIA TOD
....
....
KANG KARRI GAI 🌶️
Kana kollases karris, kartul, porgand
..
KANG KARRI GAI 🌶️
....
....
TOM YUM GOONG 🌶️🌶️
Vürtsikas krevetisupp, sidrunhein, tšilli
..
TOM YUM GOONG 🌶️🌶️
....
....
Kokkamine kestab üsna pikalt ja targemad inimesed avasid juba varakult kokkamise saateks veinid. Rohkemaks infoks tasub nende Facebookil silma peal hoida. Vaata siit:
JÄRGMINE KOKAKOOL
..
Click to see
THE NEXT EVENT
....
....
PS! Nad korraldavad selliseid harivaid üritusi tihti.
Meie mälu järgi oli üritusel umbes 10 inimest ehk sinna sobib hästi minna töökaaslastega või suurema sõprade pundiga. Alati võib ka üksi või väiksema pundiga minna - roogade kallal töötakakse gruppides, kus on 2-4 inimest.
..
NB! They organize this kind of cooking classes quite often, we recommend you keep an eye on their Facebook page.
....
BIG BOSS OF THE DEEP FRYER
FRIENDS WITH BENEFITS. Always ready to share food with each other.
RASMUS, do you know what a knife is?
FISH SAUCE - stinks like HELL, but works like a charm for so many dishes!
....
Aitäh kõige eest!
Kevadrulle ei olnud me keegi kunagi varem valmistanud - see oli väga huvitav.
Karri osutus kindlasti meie kõigi lemmikuks - supermaitsev ja nii lihtne teha!
..
Thank You for everything!
We are so grateful for the knowledge and the fun we had! ;)
....