ICE CAFÉ

....

KÜLM KÜLMALE LIIGA EI TEE

VEGAN POPKORNI JÄÄTIS?

..

VEGAN POPCORN ICE CREAM?

....

 

....

Seadsime sammu ühte armsasse jäätisekohvikusse, sest külla meid kutsuti ja suurt midagi me selle kohta varem ei teadnud. Ühel hetkel kerkis Eesti kaubanduskeskustesse üks silmapaistvalt armsa brändinguga kohvikukett Ice Café. Kohvikule iseloomulik helesinine värv ja kirju jäätisevalik tõmbab alati möödaminnes tähelepanu, aga kõigil on ju tänapäeval nii kiire (kuhu siis lõpuks, seda ei teagi), et ei olegi jõudnud läbi astuda.

Viimaks aga võtsime üheskoos aja maha ja chillisime Virus, sest ega see viruchill on samuti üks täiesti omaette elamus - tegevus, mida iga O.G tallinlane peaks ikka vähemalt korra elus praktiseerima.  

..

The other day we were invited to visit one of the most charmingly branded ice cream cafes that was recently opened in various shopping centers around Estonia. Ice Café is quick to draw attention with its light blue color and colourful ice cream selection, but nowadays everyone is so busy, that this was the first time we visited the place. 

....

ASJAPULGAD

ASJAPULGAD

 

....

Ice Cafést lähemalt

Kohvik pakub kodumaisest koorest valmistatud jäätiseid ja ka VEGAN jäätist! Ice Café on ilmselt üks väheseid kohvikuid Eestis, kes muu hulgas müüb ka ise tehtud ice-cream sandwich’e ja vegan popcorni jäätist, mis osutus üheks suureks lemmikuks. Kohviku enda andmetel on Ice Café ka ainus kohvik, kes müüb Eestis pehmet jäätist/masinajäätist.

..

About the Café

The café offers ice cream made of local cream and vegan ice cream as well. Actually that café is probably one of the few places in Estonia that has self-made ice cream sandwiches and vegan popcorn ice cream! 

....

ice_cafe (8 of 106)_preview.jpeg

....

Coffee People

Kohvik on oma uueks suunaks võtnud ka kõrgkvaliteetse kohvi pakkumise. Kohv röstitakse Tallinna lähedal asuvas Coffee People röstikojas. Koos propageerivad nad inimesi tarbima kohvi, mille päritolu on teada ja kvaliteet kontrollitud. Nende kohvikutes saab näiteks maitsa Kolumbia kohaliku indiaanihõimu kasvatatud ja korjatud kohvi. Tänu koostööle Coffee Peoplega on hõim suutnud oluliselt parandada enda majanduslikku taset ning elukvaliteeti. See on ka üks erikohvi põhieesmärke –  teatakse kohvipäritolu ning selle kasvatajad saavad oma töö eest õiglast tasu.

..

Coffee People

Ice Café has also started to focus on providing high quality coffee for their clients. The coffee is roasted in Coffee People's roastery near Tallinn and as a collaboration, those two businesses are working to promote the consumption of quality- checked and origin-known coffee.

For example, you can taste a coffee that has been gathered and grown by local Columbian Indians tribe. Thanks to the collaboration with Coffee People, that particular tribe has significantly improved their economic situation and quality of life. This brings us to one of the main aims of “speciality coffee”- to know the origin of your coffee and provide coffee farmers the fair wage.

....

ice_cafe (5 of 106)_preview.jpeg

....

Ice Café kohvimenüüs laiutab klassikaline valik alustades americanost ja cappuccinost ning lõpetades moccachino ja kofeiinivaba kohviga. Ja muidugi on menüüs ka iga magusahamba unistus - jääkohv, milles tuleb eriti hästi esile kohvi marjane alatoon!

..

Their coffee menu is full of choices starting from americano or cappuccino to moccachino and caffeine-free coffee. And we must not forget the dream of every white girl - ice coffee. We felt like the ice coffee offered a great opportunity to feel the berry-like flavor of that particular coffee bean.

....

DSCF1960.jpg
DSCF2142.jpg
 

....

Taevast sajab popkorni

Kunagi rääkis üks meie suurte ideedega sõber oma mõttest teha film Taevast sajab veganeid, mis viskaks pilgu peale veganluse suurele boomile. Ice Café menüüs on see üks väga huviäratav jäätis - vegan popkorni jäätis. Tahtsime selle auks ühe pildi teha ja pärast pikka arutelu jõudsime otsusele, et me ei ole võimelised tegema pilti, kus taevast sajab veganeid alla, seega leppisime pildiga, kus sajab taevast popkorni. Jäime tulemusega väga rahule! 

OUR PROFESSIONAL PRODUCTION TEAM THROWING AROUND POPCORN 

OUR PROFESSIONAL PRODUCTION TEAM THROWING AROUND POPCORN 

kertufinal2.jpg
 
DSCF2309.jpg

Egas see postitus oligi üks võtame jäätised - proovime viruchilli - tatsame vanalinnas - lennutame popkorni. Ei ole kahjuks mingeid suuri life tippe. Vahelduseks on tore asju ju lihtsalt lõbu pärast ka teha. 

Paar soovitust tegelikult ikka on küll: proovige vegan popkorni jäätist. See kogus suurt populaarsust meie seas - hea kooslus soolasest ja magusast. Kui on kohviisu, siis Ice Café on hea koht, kuhu suunduda, fair trade!

Ja lõpuks, lihtsalt olge rõõmsad ja nautige lihtsaid asju. See vist ongi kõige olulisem. :)

DSCF2250.jpg
 
DSCF2197.jpg
DSCF2104.jpg
ice_cafe (17 of 106)_preview.jpeg
DSCF2117.jpg
biiitch.jpg

Loodame, et jäätis pakub teile sama palju rõõmu, kui Kertule!

..

Hopefully ice cream gives you a smile as big as hers!

....

Silvia Saks