CITY MARINA

ASUKOHT: Kuunari, Tallinn

HINNAD: 6-19€

PLUSSID:

  • Kesklinnas

  • Kaunil mereäärsel alal

  • Ilusa ilmaga võetakse restoranil klaasid eest ja tunne on nagu istuksid õues

  • Suur kalavalik

  • Valikus on ka liharoad ja lastemenüü juhuks, kui on seltskonnaga minek

  • Oodatud on ka lihtsalt baarikülalised nautima veini, kokteili ja merevaadet

MIINUSED:

  • Magustoidu valik võiks olla suurem ja parem

  • On lahti ainult suviti

MATJAS HEERINGA HOT DOG. HIPSTER SPECIAL 9€

Hot dogiks seda rooga vast ei nimetaks...võib-olla hot fish? fish dog? dogfish?! See kirevates värvides roog oli kogu valikust üks omapärasemaid. Juba selle nimi torkas meile menüüst silma. Tegelikult oli komponentide poolest pistmist ülilihtsa roaga, mis imekombel osutus üheks meie lemmikuks. Parajalt soolane heeringas ja suvine sibul komplementeerisid teineteist ideaalselt. Sai oli krõbe ja mõjus koos heeringaga uudselt ja meeldivalt. SOOVITAME!

CAESARI SALAT LEPASUITSU LÕHEGA 9€

Tegemist polnud üldse mitte klassikalise Caesari salatiga. Meie arvates isegi ei saaks seda kuidagi caesariks nimetada. Üsna lihtne ja tavaline. Munakollane kahjuks ei voolanud salatile katteks laiali. Tundsime puudust rohkemast salatikastmest ja maitsekusest. Kala ise oli oli selle salati parim osa. Plusspunktid ka roa väljanägemisele.

TŠILLISED TIIGERKREVETID ROHELISE SIBULAGA. TAI STIILIS 15€

Täiesti i m e l i n e kaste, mida sai lisaks krevettidele nautida ka koos klassikaliste Hiina snäkkidega! Krevette oli küll tüütu puhastada, sest need olid juba kastmega koos (tuleb arvestada kerge mökerdamisega), kuid õnneks oli majarahvas sellele mõelnud ja roaga käisid kaasas ka märjad salvrätikud. Soovitame!

KOHAFILEE JA KUKESEENED. PÄRNUMAA 14€

Üks väga kerge roog. Koha oli hästi valmistatud ja ei mõjunud ei kuiva ega magedana. Pisikesed kastmetutsud ja kukeseened olid imemaitsvad (väga kahju ainult, et neid nii väikses koguses oli). Kogu ports oli tegelikult üsna tilluke, risoto täitvusega ei annaks üldse võrreldagi. Kogu kompott oli kindlasti maitsev, aga soovitame enne/pärast seda rooga veel midagi süüa.

MEREKRABISUPP KOOS LÕHE JA NUUDLITEGA. GANGNAM STIILIS 7€

Vürtikas ja ingverine Aasia stiilis supp. See supp jäi meile kõigile meelde (keelde!) väga uudse maitsega - tõesti midagi sellist polnud me vist varem kunagi proovinud. Merekrabi tükke me sellest supist kahjuks ei leidnud, küllap aga oli ta esindatud leemes. See supp läks meile peale just tänu tugevale ingveri maitsele ja ka meie põlvkonnale humoorikat nime ei saa mainimata jätta - oppa gangnam style. Soovitame neile, kes ingverit ei pelga!

KAHEKSAJALG JA RISOTO VÄRSKETE ÜRTIDEGA. VAHEMERI 13€

Meeldivalt kreemine ja väga täitev roog, kuid risoto oli veidi mage või igatsesime taga mingit pisikest kübet hapukust. Kaheksajalad olid aga hästi valmistatud.

PASTA LINGUINE VÄRSKE KALAGA. ITALIANO 11€

Mõnusalt kreemises kastmes pasta, koos ohtra lõhega! Selle valikuga ei saa lihtsalt mööda panna. Jäime rahule!

GOURMET BURGER VEISELIHA JA HAPUKURGIGA. HÄND MEID 11€

Suur üllataja kalarestoranis, üks meie lemmikutest (ja kuuldavasti ka paljude klientide lemmik)! Veiseliha oli pehme ja keskelt täpselt parajalt toores. Friikartulite kõrvalt leidsime ühe väga hea ja rammusa cheddari kastme, mis tõesti viis keele alla. Lihtsuses peitub teinekord võlu! Soovitame!

PARIMAD TORDID JA KOOGID CARMENI PAGARITELT JA KONDIITRITELT 5€

Koogid jätsime kahjuks kõik peaaegu täielikult alles. Kui olete kunagi käinud mõne Türgi/Kreeka all inclusive hotelli koogiletis, siis antud koogid meenutavad neid väga. Sellised hästi kuivad/saiased ja veidi feigi maitsega tordilõigud, mis on justkui valmistatud masstoodanguks. Kõige söödavam neist oli banaani-šokolaadikook, kuid kooke me ei soovita City Marinas üldse võtta. Võtke parem mitu soolast rooga.

 
Silvia SaksCity Marina