Lõuna AirBalticuga!

Meil on au teile tutvustada AirBalticu uut kevadist pardamenüüd!

Teadagi on sõnal lennukitoit juures väljateenitud negatiivne maitse. Silme ette tuleb pilt sellest tulikuumast hõbedasest kaanest, mille all peitub üks roog - see roog näeb alati samasugune välja, seal on üks brokoli, mida keegi kunagi ei söö ja ports muud, mida isegi toitu lõpetades raske identifitseerida on. AirBaltic on aga võtnud kindla eesmärgi - pakkuda oma lendudel kliendile värskeid ja mitmekesiseid roogasid.

Näljasel Nelikul avanes võimalus osaldeda AirBalticu pressilõunal ja degusteerida AirBalticu uut pardamenüüd. Meie jaoks oli selline üritus tohutu tunnustus! Lisaks sellele anti meile ka võimalus valmistada koos LSG Sky Chefs peakokkadega  etteantud kriteeriumite järgi pardatoitu, mille käigus leidsime, et antud pardamenüü on tõeliselt kvaliteetne ja mitmekesine. Meie jaoks jällegi väga huvitav kogemus - tavaliselt lennukitoitu süües tundub, et tegemist on väga lihtsakoelise ja kiiresti valmiva roaga, kuid seda reaalselt oma kätega valmistades tõdesime, kui keeruline see tegelikult on ja kui palju erinevaid nõudmisi tuleb täita.

AirBaltic on aga kindlasti muutnud  arusaama lennukitoidust. Nemad rõhuvad värskusele, toidu kaunile ja apetiitsele välimusele ning loomulikult ka maitsele. Siinkohal ei räägi me ainult sellest toidust, mida esitletakse n-ö meediale ja kaamera ees, vaid räägime ka oma kogemusest olles AirBalticu lendudel korduvalt söönud. Kiitus!

Meiepoolsed kiidusõnad kokapoistele ja tänusõnad AirBalticule!

 

Fotod:

Martin Dremljuga

Susann Kõomägi

Marleen Valdmaa