GIANNI

....

KONTAKT: 626 3684

..

CONTACT: 626 3684

....

....

ASUKOHT: Jõe 4a, Tallinn, Kesklinn

..

LOCATION: Jõe 4a, Tallinn, City Centre

....

....

TOIT: Mitte ühtegi pettumist meie tellitud roogades. Tegemist on Itaalia restoraniga, mille menüü peegeldab erinevaid Itaalia piirkondi - üllatus, üllatus, Itaalias ei sööda ainult pastat ja pitsat. Gianni menüü on paks nagu Piibel - tõeliselt lai roogade valik ning lisaks on Giannis ka huvitav veinimenüü. Kusjuures paljud veinid tuuakse ise maale väikestest eksklusiivsetest veinimajadest.

..

FOOD: Absolutely no disappointment in the meals we ordered. Gianni is an Italian restaurant, where the menu reflects different regions of Italy. Surprise, surprise – Italians don’t eat only pasta and pizza, Gianni has an abundant menu with something for everyone, which is probably why the menu is thick like the Bible. The restaurant also has an interesting wine selection, many wines are imported to Gianni from small exclusive wine houses.

....

....

MILJÖÖ: Restorani elegantne interjöör ja peen miljöö panid meid koheselt sirge seljaga istuma. Võimas restorani sisedisain oma kõrge lae ning massiivsete dekoratiivpuudega. Ühest kohast on vastu säramas kuld, teisest must läikiv mosaiikpind. Koht, kus külaline võib end tunda kui kuningas, sest luksust on tunda küllaga! Giannil on olemas eraldi kohviku-ja restorani osa.

..

INTERIOR: The elegant interior and exquisite decoration of Gianni made us control our posture straight away. Those beautiful large windows, high ceiling, massive decorative trees and use of colors like black and gold give the restaurant a very sophisticated feeling. A restaurant where the guest can truly feel like royalty. Gianni also has a separate café section, for quicker, not so luxorious visits.

....

 
 

....

MIINUSED:

  • Väga kõrged hinnad

  • Meie jaoks oli atmosfäär nii peen, et sundis end pidevalt kontrollima ja ei võimaldanud väga vabaks lasta

HINNAD:

  • Eelroad 8€-28€

  • Supid 7€-17€

  • Pastad 14€-26€

  • Pearoad 12€-36€

  • Magustoidud 2€-11€

..

CONS:

  • High prices

  • The fanciness of the atmosphere made us feel quite unrelaxed

PRICES:  

  • Appetizers 8€-28€

  • Soups 7€-17€

  • Mains 12€-36€

  • Pastas 14€-26€

  • Desserts 2€-11€

....

....

PLUSSID:

  • Viisakas

  • Kõrge tasemega restoran

  • Toitvad road

  • Väärika vanusega restoran (rohkem kui 10 aastat)

  • Lai menüü + kohvikus eraldi menüü

  • Huvitav veinivalik

  • Tasuta parkimine restorani ees

  • Kohvikupool avatud 9.00-st

  • Hooajalised erimenüüd

  • Eraldiseisva ruumi kasutamise võimalus suuremale seltskonnale

..

PROS:

  • Sophisticated

  • Restaurant with experience (more than 10 years)

  • Interesting wine selecion

  • Quite large portions

  • Seasonal special menus

  • The café is open from 9AM

  • The café menu and restaurant menu are different

  • Free parking in front of the restaurant

  • Possibility to use a separate room for a larger group

....

SOOVITUSED: Koht, kus tasub usaldada kokka. Köögis tehakse õigeid hooajalise tooraine saadavusel tuginevaid valikuid. Küsige kindlasti ka teenindajalt kõige kohta nõu, meid ümbritsesid väga teadlikud ja abivalmid teenindajad.

..

RECOMMENDATIONS: A place, where You should trust the chef. In the kitchen everything is perfectly figured out to fulfil the seasonal produce. Definitely ask the service for advice on the dishes, as they are extremely helpful and educated.

....

 

CARPACCIO DI TONNO 14€

....

Tuunikala carpaccio šalottsibula, sidruni ja oliiviõliga

Kalamari lisab soolakust ja sibul maitsekust, aga üldine kooslus oli hoopis veidi hapukas, mis oli väga huvitav. Lisaks huvitavaks komponendiks oli artišokk, mille peale isegi ei tuleks, et võiks kokku sobida.Positiivselt lihtne roog. Tuunikalacarpacciot, eriti Eestis tihti ei kohta, eriti veel kvaliteetset.

..

Tuna carpaccio with shallot, lemon and red caviar

Red caviar gave the dish saltiness and shallots some extra spark, but the overall dish had a tart flavor, which was quite interesting. Artishock was an interesting pairing with the other components, but it worked together very well. A nice simple dish. You don’t see tuna carpaccio very often in Estonia, which makes the dish even more special.

....

INSALATA DI RUCOLA CON SCAMPI, POMODORI E AVOCADO  15€

....

Rukolasalat tiigerkrevettide, tomati ja avokaadoga

Krevetid olid väga maitsvad ja mõnusa grillitud mekiga! Üldiselt väga lihtne ja värske salat, mis ei vaja pikka kirjeldust, kuid lihtsuses ju peitubki võlu, eksole? Soovitame!

..

Arugula with shrimps, avocado and tomatoes

The shrimp was well prepared with a nice grilled taste! It was a simple and fresh salad, which does not need a long description. Simplicity was the kew word definitely! We recommend!

....

 

CARPACCIO DI MANZO CON TARTUFO NERO 13€

....

Loomaliha carpaccio parmesani,mustade trühvlite ja oliiviõliga

Nii suurt taldrikutäit carpacciot ei olegi meile vist varem serveeritud. Mustad trühvlid lisasid kindlasti sellele niigi maitsvale eelroale positiivset omapära. Kogu kombinatsiooni märksõnaks on kindlasti värskus, lausa looduslähedane maitse. Soovitame tellida mitmepeale roa!

..

 

We think this is the biggest carpaccio serving that we have had. Truffles gave some character to the dish. The overall key word is definitely freshness. One of us had a comment: earthy taste. We recommend sharing the dish!

....

 


FETTUCCINE CON GRANCHIO REALE, POMODORINI E BASILICO   26€

....

Fettuccine Alaska kuningkrabiga

Oo, see oli tõesti maitsev. Ütleks, et väga mitmekülgse maitse ja tekstuuriga mahlane roog. Pehme kuningkrabi sobis pasta sisse suurepäraselt. Eriti oli tunda basiilikut ning seda, kuidas see veidi “lohakas” kaos välimuse osas ei muutnud tegelikult roa nautimist. Sellest sai üks lemmikpastasid ühe meie liikme jaoks. Soovitame!!

..

Fettuccine with Alaska king crab

Oh, it was really delicious. We would say a lot was going on with the dish flavor wise and the texture was really juicy. Soft king crab fits the pasta like a glove. The basil taste came out intensely and the disorganised appearance increased the pleasure of eating the dish somehow. One of our member’s favorite pastas in a long time. We recommend!

....

RISOTTO CON FONDUZA DI MONTASIO E TARTUFO   21€

....

Risotto Montasio juustu fondüü ja musta trühvliga

Üks intensiivse maitse ja mõnusalt kreemise tekstuuriga risoto. Üldse mitte vesine!  Trühvel suurendab roa nauditavust, trühvli võimsa maitse esiletulemist ning paraku ka hinnataset. Kindlasti oli see ka üks kõige toitvamaid roogasi meie tellitutest. Meie soovitame!

..

Risotto with Montasio cheese and black truffle

 

An Intense and creamy risotto. No sogginess found! The truffle increases the Enjoyability of the taste, which also makes the dish pricier. This was definitely one of the most nourishing and satisfing dishes, that we ordered. We recommend!

....

 

FILETTO DI MANZO AL PEPE VERDE E BRANDY  24€

....

Veisefilee rohelise pipra ja konjaki kastmes

Pipart ja konjakinooti on väga hästi tunda ja see välistab igasuguse võimaluse roa magedaks muutumise osas. Põlise eestlasena on nii lihtne leida võlu praekartulis. Üks meist oli jälle üliõnnelik selliste “õigesti valmistatud” kartulite üle.

..

Beef fillet with green pepper and cognac sauce

The pepper and cognac sauce was nicely presented in the flavors and it excluded any chance of the dish being to bland. Being Estonian, it is simple to find beauty in the essence of roasted potatoes. One of us was especially happy about the potatoes being “well done”.

....

TONNO IN CROSTA DI SESAMO 26€

....

Grillitud tuunikala seesami koorikus

Tuunikala oli seest väga ilus roosa ning see väline seesamikiht andis roale positiivse omanäolisuse, viies tuunikala valmistamise uuele tasemele. Kala hõrk ja lihane tekstuur toob siiamaani kananaha ihule- nii pehmusest pakatav kaunike! Soovitame soojalt!

..

Grilled tuna steik in sesame crust

 

The tuna was nicely pink inside and the outside crust of sesame seeds gave a nice touch of originality to the dish. The fish was delicate and had a nice meaty texure, which still, when we think about it, give us the chills. The delicious beauty, which we highly recommend!

....

 

ORATA AL SALE  24€

....

Soolakestas küpsetatud kuldmerikoger

Sellist rooga ei saa kindlasti mitte igas restoranis. Eriti veel sellise personaalse prepareerimisaktsiooniga laua ääres. Kala oli äärmiselt pehme ning maitsestuseks oli kasutatud ainult oliiviõli, peterselli ja soola - rohkem polegi vaja. Kala tõesti sulas suus! Ka roa kõrvale serveeritud juurviljad on kiiduväärt, väga hästi maitsestatud. Olime müüdud. Seepärast ka soovitame väga!

..

Seabream baked in salt crust

 

This kind of dish is not served in every restaurant. Especially the personal preparation session near the table. The fish was extremely tender and the flavoring was very simple- olive oil, parsley and salt, simplicity is key. the seabream melted in our mouths. The side dish also complimented the main dish very well. We were sold and this is why we recommend it!

....


TIRAMISU  8€

....

Selle magustoiduga kogesime erinevaid emotsioone- kes vaimustus vähem ja kes leidis roas just teatud võlu. Tegemist on aga väga, väga korralikult läbiimmutatud tiramisuga, mille ports on igasuguseid dieete hukuleviivalt suur.

..

With this dish we had very mixed feelings - some of us were loving it and some of us just did not find the spark. The tiramisu was quite moist and had a nice portion, which would end all diets, with its size.

....

SEMIFREDDO DI STAGIONE  7€

....

Hooaja parfee

Jah, need koogitükid on hoopis jäätised! Väga soovitame neile, kes otsivad uusi ja originaalseid (käsitsi valmistatud) magustoite. Meie proovisime apelsini, ploomi-rummi ja mandli-konjaki jäätiseid. Kahe jaoks olid kõik suurepärased- apelsin jäi meelde oma kerge hapukusega ja teised kaks lihtsalt oma väga hea ja originaalse maitse poolest. Üks aga nendes nii suurt võlu ei näinud just nende umbmäärase olemuse pärast, mis ei pruugigi kõigile meeldida.

..

 

Seasonal parfait

Yes, those cake slices were ice cream instead! We recommend this dish to those, who are looking for new and original tastes. We tried the orange, plum-rum and almond-cognac ice creams. For two of us, every one of them where very delicious. The orange ice cream had a nice sourness and the other two stood out because of the original flavoring combinations. One of us was not impressed, because of the unconventional taste combinations.

....

TORTINO DI CIOCCOLATO 9€

....

Šokolaadi fondant jäätisega

Üks klassikaline ja otseses mõttes suussulav magustoit. Koos tavalisest rohkem meeldejäävama jäätisega, oli see veel eriti maitsev, soovitame!

..

A classic and literally melting in your mouth dessert. We had an amazing vanilla ice cream complimenting the dish perfectly, which gave a perfect end to the dinner. We recommend!

....