SUSANNI LEMMIKVÕIKU

Seekord tahaksin Teile rääkida ei millestki muust, kui ühest tõeliselt heast võitootest ja sellega koos oma lemmikvõikust. Võib tunduda esmalt üllatav, et nii tavalise asja jaoks nagu seda on või, on pühendatud terve postitus. Aga mis teha! See või võitis täielikult mu südame!

Ma arvan, et või on just umbes täpselt nii tavaline toode, millele poodi minnes eraldi ei mõelda ja mis kuidagi eriti automaatse käeliigutusega poekorvi sulpsab. Ühel päeval aga see käeliigutus muutus poole trajektoori pealt ja korvi potsatas hoopis Gourmet Club’i või karulauguga, mis on valmistatud koostöös Saaremaa vöimeistritega.

 

See või sisaldab veel lisaks karulaugule ka muid ürte - küüslauku ja peterselli. Ja maitse poolest ei oskagi ma muud öelda kui et ühele võikule järgnes teine ning teisele veel kolmas! I m e l i n e! Kujutan ette kui hästi see või veel sobiks erinevate soolaste roogade maitsestamiseks…jah...nüüdsest usun saatusesse.

Võiku ise on lihtsam kui rumal inimene peast. Röstsai/-sepik + või karulauguga + graavilõhe/-forell + natuke (ürdi)soola. Teine kord, kui poodi või/sulajuustu/mõne muu leivamäärde järgi lähete, siis soovitan oma silmamunadega otsida just seda võid karulauguga!

 

KUST SEDA IMELIST VÕID OSTA SAAB?

  • Viru tänava esinduskauplusest

  • Stockmannist

  • Tallinna Kaubamaja Toidumaailmast

  • Tartu Kaubamajast

  • SELVERitest